• begeleiding groep
    Begeleiding Groep

Begeleiding groep

BuitenGewoon biedt kinderen een gestructureerd dagprogramma met afwisselende activiteiten. Spelenderwijs werken we aan het vergroten van de zelfredzaamheid en het omgaan met elkaar. We leren de kinderen hoe ze vrije momenten kunnen invullen en laten ze ontdekken wat hun mogelijkheden zijn. Het opdoen van positieve ervaringen en een positief zelfbeeld staat hierbij centraal.

BuitenGewoon biedt Begeleiding Groep op woensdagmiddag (wekelijks 13.30-17.00u), zaterdag (2e en 4e zaterdag van de maand 09.30-16.00u) en tijdens schoolvakanties. De groep bestaat uit maximaal 8 kinderen en 2 begeleiders.

Pubergroep: Een keer per maand is er een pubergroep op zaterdag (09.30-16.30u). De activiteiten zijn meer gericht op samenwerken, zelfredzaamheid en het sociale contacten.

ChillTime: Lekker een avondje chillen met leeftijdsgenoten, dat is Chill Time, de tweewekelijkse vrijdagavond activiteiten voor pubers van het voortgezet onderwijs. Ze leren tijdens leuke groepsactiviteiten om sociale contacten aan te gaan en te onderhouden en om samen te werken. En dat alles onder professionele begeleiding natuurlijk. Iedere keer doen we een andere activiteit. Er kunnen maximaal 12 pubers meedoen.