• begeleiding groep
    Begeleiding Groep

Begeleiding groep

BuitenGewoon biedt kinderen een gestructureerd dagprogramma met afwisselende activiteiten. Spelenderwijs werken we aan het vergroten van de zelfredzaamheid en het omgaan met elkaar. We leren de kinderen hoe ze vrije momenten kunnen invullen en laten ze ontdekken wat hun mogelijkheden zijn. Het opdoen van positieve ervaringen en een positief zelfbeeld staat hierbij centraal.

BuitenGewoon biedt Begeleiding Groep op woensdagmiddag, zaterdag en tijdens schoolvakanties. De groep bestaat uit maximaal 8 kinderen en 2 begeleiders.

ChillTime voor pubers: Lekker een avondje chillen met leeftijdsgenoten, dat is Chill Time, de tweewekelijkse vrijdagavond activiteiten voor pubers van het voortgezet onderwijs. Ze leren tijdens leuke groepsactiviteiten om sociale contacten aan te gaan en te onderhouden en om samen te werken. En dat alles onder professionele begeleiding natuurlijk. Iedere maand doen we een andere activiteit. We kiezen vaak voor een andere activiteit die bijdraagt aan het verbeteren van de zelfredzaamheid, conditie en motoriek van het kind. Er kunnen maximaal 12 pubers meedoen.